Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

31. sjednica

31. sjednica održana je 24.06.2020. godine u prostorijama mjesnog doma Vrhovčak u kojem su i novo dobiven, na javnom natječaju, prostor za rad Udruge. Jednoglasno je donesena odluka da se osiguraju sredstva za uređenje prostora. Također se pristupa organizaciji humanitarnih 18. večeri vina i pjesme ako to epidemiološka situacija dozvoli, kao i 7. samoborsko martinje. Također se planira stručno putovanje nakon berbi.

 

 

11. Skupština Udruge

Održana je 17.02.2020. godine u Hostelu Samobor. Izvješća i planovi su usvojeni, a od gostiju pozdrave su uputili Hrvoje Frankić zamjenik župana ZŽ, Marija Lindić predsjednica udruge ETNO FLETNO, Zoran Perović dopredsjednik MH ogranka Samobor, Darko Kupres predsjednik Odbora za turizam Grada Samobora i aktualni "gradonačelnik", Stjepan Đurinski predsjednik udruge Trilikum iz Zaprešića i Damor Šoić samoborsko okićki vinski biskup.

 

 

 

Vincekovo 2020.

članovi Udruge na Ponikvama 22.01.2020. godine proslavilo su  Vincekovu u vinogradu Marijana Sokolovića. Blagoslov je podario vlč Josip Čulig župnik župe Sv Ivana Krstitelja Lug Samoborski uz prisutnost Rudarskog župnika vlč. Darka Banfiča. Istodobno je održana Sv misa i blagoslovljena nova kapllica na Ponikvama 

 

 

Radionica "Kulturna baština na putevima vinskih cesti"

U srijedu 29.01.2020. godine u Samoborskom muzeju održana je radionica "Kulturna baština na putevima vinskih cesti" u sklopu projekta In cultura veritas u kojem je i dionik Samoborska vinska cesta.